How to make it....
Hvordan lager man så dette....
7 dl vann
I kg mel
litt sukker
litt salt
Hvordan lager man så dette....
7 dl vann
I kg mel
litt sukker
litt salt
olje, ca 1 dl
25 g gjær (ca)...
(Jeg tror det skal være alt. Jeg fant oppskriften på matprat.no)
Rør sammen og la det heve i ca 40 minutter...
Bak ut, trykk ut i ei langpanne slik at deigen dekker det meste (smør pannen, eller eventuelt bruk bakepapir). Etterhev. Før du steker, stikk "hull" i deigen med en finger, dryss rosmarin, flaksalt, hvitløk (og eventuelt oliven i skiver) på toppen....Stekes i ca 1/2 time på 200 grader (nederst i ovnen).
Resultatet ble veldig bra!=) Lykke til!
25 g gjær (ca)...
(Jeg tror det skal være alt. Jeg fant oppskriften på matprat.no)
Rør sammen og la det heve i ca 40 minutter...
Bak ut, trykk ut i ei langpanne slik at deigen dekker det meste (smør pannen, eller eventuelt bruk bakepapir). Etterhev. Før du steker, stikk "hull" i deigen med en finger, dryss rosmarin, flaksalt, hvitløk (og eventuelt oliven i skiver) på toppen....Stekes i ca 1/2 time på 200 grader (nederst i ovnen).
Resultatet ble veldig bra!=) Lykke til!
No comments:
Post a Comment