Tuesday, November 15, 2011
Baconsurret ytrefilet..
Foto: Elisabeth B Normann
Baconsurret ytrefilet med grønnsaker og tyttebær :)
- ytrefilet - bankes flat, fylles med noe godt krydder og eventuelt pesto, ost eller lignende.
- rosenkål, gulerøtter++ hva enn du måtte ønske av grønnsaker.
- litt saus - det beste er å lage en selv, men jeg brukte faktisk posesaus denne gangen:(
OG sist, men ikke minst - mammas hjemmelagde tyttebærsyltetøy=)
Surr bacon rundt kjøttet og stek godt, slik at baconet får en litt sprø overflate. Pass på at kjøttet også blir stekt slik du ønsker. Jeg surret bare grønnsakene i litt olje og blandet med kjøttet til slutt, slik at det fikk litt ekstra god smak:)
Nam nam :)
Noe godt i glasset også? :)
Velbekomme - si gjerne i fra om du prøver ut noen av oppskriftene, eller om de har gitt deg inspirasjon. Jeg lager ofte middag til meg selv av det jeg finner i skuffer og skap, så det er ikke alltid veldig flott å se på.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment