F a j i t a s : )
En god helgekamerat.
Du trenger...biff (her er det brukt ytrefilet), og ellers topping som du måtte foretrekke.
Jeg brukte salat, ost, lagde en hjemmelaget tomatsalsa, hjemmeaget guacemole, rømme, jalapenos, løk og paprika.
Krydder til kjøtt (du kan bytte litt ingredienser og ha litt ekstra av det du liker best), jeg brukte:
- spisskummen, koriander, fersk hvitløk, chili, salt og pepper, du kan ha i litt cayennepepper og chilipulver også, maizena.....oppskrift kan du finne her!
Kjøttet stekes til ønsket steketemperatur (jeg foretrekker selv medium pluss).
La det hvile litt etter det er stekt, det skal egentlig hvile halvparten av steketiden, om jeg ikke tar helt feil, men i alle fall, ett par minutter må det hvile. Stek kjøttet sammen med oppskjært paprika og løk. Putt kjøttet tilbake i pannen etter du har skjært det opp :)
En god helgekamerat.
Du trenger...biff (her er det brukt ytrefilet), og ellers topping som du måtte foretrekke.
Jeg brukte salat, ost, lagde en hjemmelaget tomatsalsa, hjemmeaget guacemole, rømme, jalapenos, løk og paprika.
Krydder til kjøtt (du kan bytte litt ingredienser og ha litt ekstra av det du liker best), jeg brukte:
- spisskummen, koriander, fersk hvitløk, chili, salt og pepper, du kan ha i litt cayennepepper og chilipulver også, maizena.....oppskrift kan du finne her!
Kjøttet stekes til ønsket steketemperatur (jeg foretrekker selv medium pluss).
La det hvile litt etter det er stekt, det skal egentlig hvile halvparten av steketiden, om jeg ikke tar helt feil, men i alle fall, ett par minutter må det hvile. Stek kjøttet sammen med oppskjært paprika og løk. Putt kjøttet tilbake i pannen etter du har skjært det opp :)
Hvilende kjøtt.....
Vips har du en lekker helgerett:)
Det ble veldig godt også....:)
No comments:
Post a Comment