Forrett:
Kamskjell med chili, ingefær og koriander med hvitløk og mangosaus.
Dom....kamskjellene kom i rå forkledning....kamskjell i seg selv smaker ikke så veldig mye, men det hjalp med noen "orientalske/asiatiske" smaker. Jeg har aldri spist rå kamskjell før, men må innrømme at jeg ble positivt overraske over retten. Ikke noe særlig kulinarisk og råflott, men helt simpelt og greit presentert på fatet. OK rett.
Hovedrett:
Entrecote....nyyyyyyyyyydelig=) Fast food served slow...eller var det slow food served fast...jeg husker ikke. Uansett, noe av det beste kjøttet jeg noensinne har smakt. Det var virkelig som det smeltet på tungen. Tilbehøret var dog ikke noe å skryte over. Men, biffen var såpass god at det spilte ingen rolle i det lange løp.
Vinen...vi bestilte en italiensk ripasso (valpolicella) vin...NAM!! Helt nydelig. Ikke sånn kjempe fan av italiensk vin i utgangspunktet, men denne vinen fikk meg til å skifte mening.
Konklusjon:
Trancher kan anbefales på grunn av vinutvalg og kjøttet. God stemning i et lite, intimt lokale. Hyggelig betjening. Tilbehøret kan de bare kaste på sjøen, bestemora di lager bedre poteter. Men sånn er det.
Alt i alt.....en hyggelig opplevelse. Vin og biff veide opp for andre mangler:)
Alt i alt.....en hyggelig opplevelse. Vin og biff veide opp for andre mangler:)
No comments:
Post a Comment