Monday, October 10, 2011

Dagens middag..strimlet svinekjøtt med fiske-og soyasaus.


Enkelt og greit. Rimelig sunt og godt=)

- svinekjøtt
- litt eggnudler
- aspargesbønner, løk, hvitløk og koriander - hakkes og stekes sammen med kjøttet
(Du kan også hakke opp fersk mynte om du har dette hjemme).

Kok nudlene, skjær kjøttet i biter, hakk grønnsaker. Stekes på god varme (tilsett nudlene helt mot slutten av steketiden).

Du kan godt marinere kjøttet før du steker det (ca 1/2 time) - du trenger da salt og pepper, hvitløk, fiskesaus, soyasaus og saften av en halv lime/en lime (spørs hvor mye du lager).

Du kan også kutte ut nudlene og servere med ris i stedet.

Pynt med koriander (alt etter smak - personlig synes jeg smaken av koriander passer seg ypperlig til retten).

Bon apetit!

No comments:

Post a Comment