Tuesday, October 25, 2011

Svinekoteletter med stekt fennikel og søtpotet.


K o t e l e t t e r i a n i s s a u s m/ f e n n i k e l o g s ø t p o t e t :)

Krydret kotelettene med hvitløk, paprika pulver, salt og pepper.

Fennikel:
Delte opp en hvitløksbåt som jeg lot surre litt i smøret før jeg hadde fennikel i .
Krydret med salt og pepper.

Søtpoteter:
Skrell poteten - skjær i pommes frites størrelse - snu i olje - krydre med salt, pepper, hvitløk og litt paprika. Kan stekes på plate med bakepapir eller i ildfast form. Ca 200 grader til de blir møre.

Saus:
To stjerne anis biter?.....buljong...salt, pepper, hvitløk...litt sukker...:) Og litt sukkerkulør for farge. Du kan lage egen buljong, men jeg brukte kjøttbuljong. Juksa litt.

Dette ble bare helt utrolig velsmakende. En god valpolicella i glasset og du er solgt:)
Kan anbefale Satori fra 2009 :) Nam nam - dessuten ble det litt til overs til kokken i etterkant:)

No comments:

Post a Comment