Thursday, February 2, 2012

Indisk matkurs, del to.


TOP CHEF :)

Denne gangen var det en potet-og brekkbønnegryte som sto på menyen, samt linser i saus og mango lassi. OG vi lagde oss roti:=) Hverdagsbrød. Spennende å prøve ut ulike aspekter ved en matkultur. Som regel når vi har forsøkt oss på å lage indisk mat hjemme, så har det i stort sett alle tilfeller vært lamme- eller biffkjøtt.

Selv om det kanskje ikke helt falt så godt i smak hos meg, så er potet-og brekkbønnegryta en av de mest populære rettene. Jeg er vel for glad i kjøtt :P

Se oppskrifter her.


Det er alltid lurt å finne frem alt, slik at du slipper å løpe fram og tilbake fordi du har glemt noe.


Linsegryte. Interessant. Ganske godt på smak. Denne retten var godt krydret, kunne tålt litt mer chili, men også et godt vegetarisk alternativ. Ikke glem at linser også er sunt og inneholder masse sunt!:)

(selv om linser til tider kan smake litt kleint!):P

Meld deg gjerne på et matkurs, du treffer som sagt nye mennesker og lærer deg å lage mat på en helt annen måten enn når du står hjemme bøyd over kokeboka. Det anbefales virkelig, selv om kanskje ikke alle måltidene faller like godt i smak :)

No comments:

Post a Comment