Wednesday, November 25, 2015

Mine favoritter i Hamburg.


H A M B U R G 

Tok turen til Hamburg en helg i November og fikk testet litt forskjellige steder. Denne listen inneholder bare mine favoritter. Var innom en del andre steder også, men de nådde ikke helt opp.

For digg pizza anbefaler jeg et sted som ligger litt nedenom Reeperbahn. Pizza Bande. Utrolig digg pizza, god saus og ikke minst kan du komponere din egen pizza. Det er ikke å forakte. Klarte dog å bestille vegatarpizza da jeg i farta glemte at peperoni ikke var pepperoni, men paprika (sånne grønne du får på kebaben). Bortsett fra denne lille glippen, smakte det helt supert. http://www.pizza-bande.de/
For øl anbefaler jeg følgende steder:
Altes Mädchen - supert sted. Stort lokale, kult interiørmessig og ja, folksomt. Her vil jeg tro det kan lønne seg å booke bord eller å komme tidlig på kvelden. Greit utvalg av øl på tapp og bra utvalg på flaske. Veldig hyggelig sted!

Galopper des Jahres - her lønner det seg å komme tidlig, da det raskt fylles opp. Godt utvalg av øl både fra fat og på flaske. Ligger kanskje i et litt lugubert område, men stikk gjerne innom tidlig på dagen:) 

Schankwirtschaft - et ganske lunt og hyggelig sted. Flere sorter øl på tapp. Maten så veldig bra ut, men rakk ikke å smake på denne. No comments:

Post a Comment