Ok.. Så neste ut var svineknoke. Aldri spist. Aldri smakt. Aldri osv osv. Kjøpte 1.3 kg. Tenker ok her er det vel litt kjøtt. Vanner ut i ca 12 timer. 10 timer i kjøleskap etter utvanning. Deretter 10 timer på 69 grader i vannbad ooooog ca 2 timer på 160 i ovn.. Men faaan tyte. Dette ble jo ikke bra. Her har du knoken. Jeg tenkte kanskje jeg burde ha fjerna huden, men det ble ikke gjort. 🤷🏼♀️
Altså det smakte jo godt. Men kjøttet som lå til utvanning i 12 timer kunne liggi lengre. Ble utrolig salt, selv om jeg ikke salta.
Hva har jeg lært av dette prosjektet?
Skal aldri kjøpe svineknoke igjen. 😂
To dager med forberedelser og det ender opp som en salt liten klump. Heldigvis har man gode venner som også var sultne... Takk Merete og Fred😍😍
No comments:
Post a Comment