Thursday, February 4, 2021

Pulled (not so pulled) pork.

Ok.. Så neste ut var svineknoke. Aldri spist. Aldri smakt. Aldri osv osv. Kjøpte 1.3 kg. Tenker ok her er det vel litt kjøtt. Vanner ut i ca 12 timer. 10 timer i kjøleskap etter utvanning. Deretter 10 timer på 69 grader i vannbad ooooog ca 2 timer på 160 i ovn.. Men faaan tyte. Dette ble jo ikke bra. 
Her har du knoken. Jeg tenkte kanskje jeg burde ha fjerna huden, men det ble ikke gjort. 🤷🏼‍♀️
Altså det smakte jo godt. Men kjøttet som lå til utvanning i 12 timer kunne liggi lengre. Ble utrolig salt, selv om jeg ikke salta.

Hva har jeg lært av dette prosjektet? 
Skal aldri kjøpe svineknoke igjen. 😂 
To dager med forberedelser og det ender opp som en salt liten klump. Heldigvis har man gode venner som også var sultne... Takk Merete og Fred😍😍

No comments:

Post a Comment